Vítkovice a čtyřboj - 6.kolo

20.09.2016 17:52

Po šestém kole, které proběhlo ve Vítkovicích si náš tým upevnil druhou pozici v celé soutěži. Je třeba pochválit naše závodníky za účast a bojovnost v tomto kole. Při větší ztrátě bodů totiž hrozilo, že nás může Poruba v soutěži přeskočit. Po minulém kole jsme před Porubou vedli pouze o jeden bod, nyní jsme v soutěži před posledním kolem na druhém místě s 61 body před Porubou s 58 body. Bojujme tedy až dokonce a udržme si stříbrnou pozici.
Ve Vítkovicích jsme po devadesáti minutách grilování v autobuse přijeli na stadión, který byl také pěkně nahřátý. Kvůli fotbalovému utkání jsme totiž museli soutěžit na vedlejším rozcvičovacím stadiónu, na který celý den praží sluníčko. Naší však i v teple podali skvělé výkony a v závodě skončili na druhém místě. Čtyřboj, ve kterém se soutěžilo (60m,dálka, míček, 600m), byl v tak náročných podmínkách opravdu těžkou zkouškou fyzičky.
Družstvo B se pohybuje na desáté příčce, je to ale způsobeno pouze neúčastí závodníků. Ti, kteří jezdí a závodí, jsou opravdu skvělí a snaží se soupeři nedat nic zadarmo.
Dalším kolem je soutěž ve Frýdku-Místku, tam se soutěž ukončí a rozdají se medaile. Každý může jít pouze dvě disciplíny a do soutěže bude připuštěno maximálně 20 závodníků za každé družstvo. Takže ti co nebudou závodit, budou nadále součástí týmu jako fanoušci a samozřejmě budou na konci i vyhodnoceni. Omezení startů je vzhledem k hladkému ukončení soutěže s velkým vyhlašováním.
Těšíme se na naši skvělou partu a hurá do FM!!!!

Výsledky: Beskydský pohár přípravek 2016 výsledky po 13.9.xls (334848)

                Výsleky BBP - Ostrava 13.9..xls (134144)

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/13.9.2016_BPP_Vitkovice
         goo.gl/photos/m1nZmutJTyYwbxeQ7