Víkendová premiéra v nové hale

17.01.2016 00:00

Tento víkend se konal krajský přebor v nové atletické hale, na kterou jsme čekali spoustu let. Hala byla teprve nedávno dostavěna a už se v ní dveře netrhnou. Jako prověrku po zimní přípravě naši soutěžili v Ostravě ve všech možných kategoriích. Někteří dokonce chytli do ruky i kouli a nevedli si vůbec špatně.

V sobotu závodili ti starší: Aneta Chlebiková, Eva Galaczová, Lenka Peterková, Adam Kufa, a René Sasyn. René přivezl z osmistovky stříbro, kdy doběhl ve stejném čase s polským závodníkem. Ostatní si vylepšili osobní rekordy a vyzkoušeli si, jak se v zimě snažili.
 

Neděle patřila žákovským kategoriím. I v žactvu jsme si vedli velmi pěkně. Marek Sikora v 60m. překážek vybojoval stříbrnou medaili, to samé se povedlo Anežce Bojkové. Marek pak ještě pokračoval v medailovém tažení a přivezl ještě další stříbrné medaile z výšky, dálky a nakonec i v běhu na 150m. Filip Zielina si skočil do výšky a byl z toho bronz, František Szkatula byl bronzový v běhu na 1500m.
Další naše dvě skvělé běžkyně Míša Šimurdová a Markéta Sikorová obsadily na osmistovce dvě první místa, ostaní si dali spoustu osobních rekordů.
Byli to: Johanka Čmielová, Adam Mokroš, Nikodem Mitrenga, Erika Zahaluková, Kája Sasynová, Terezka Martynková, Honza Lubojacki.

Zhodnocení tohoto mítinku po trenérské stránce je více než vynikající. Především potěší skvělá účast, ale také samozřejmě skvělé výkony po prvním tréninkovém období.
Gratulace a díky všem!!

Výsledky: online.atletika.cz/vysledky.aspx?idk=24612

               online.atletika.cz/vysledky.aspx?idk=24616