Víkend na Skalce

15.10.2016 00:00

Jak odměnit ty nejpoctivější sportovce, kteří celý rok poctivě trénují a závodí? Asi nejlepší řešení je dát dohromady skvělou partu a společně se někde zasmát na horách.
Naše závodní víkendy a soustředění jsou totiž o poctivém přístupu, večerce, stravě a tvrdém tréninku či závodech, prostě se musí poslouchat a dodržovat režim. Teď šly tyhle věci stranou. Až na organizované výlety to bylo hotové " Eldorádo" !
Jíst a pít až na alkohol mohli cokoli, večerka neexistovala (mastily se karty až do dvou), blblo se i s dospělýma (schovávaná v lese).
Sešlo se nás 24 dětí a 8 dospělých, kteří měli chuť užít si společný víkend. Samozřejmě celý pobyt byla skvělá strava + perfekní a tolerantní přístup personálu, za což moc děkujeme.
V sobotu bylo skvělé slunečné počasí, v neděli byla mlha, to nám však nezabránilo ve výletech. V sobotu jsme navštívili cukrárnu v Dolní Lomné a v neděli jsme vyrazili na Kamennou chatu.
Myslím, že vetšina nedělní odpoledne doma prospala, může za to veselý víkend na horách. Děcka byly super, dospělí také!!
Těším se opět na další vegáč na horách!!
PS. Snad mě rodiče nezažalují....prostě jsme si to užili, díky všem!!!

" A vo tom to je!!"

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/14.10.-16.10._2016_Soustredeni_Skalka_2016