Májové závody- 3.kolo BPP a první místo!

01.05.2015 00:00

Na prvního máje jsme získali v letošním poháru poprvé první místo!
Díky snaze a skvělým výkonům našich svěřenců může TJ TŽ Třinec figurovat v celé soutěži i po třetím kole na prvním místě. Neméně dobře si vedou naší mladší borci, stále drží šestou příčku a vzhledem ke svému věku a zkušenostem podávají skvělé výkony.
I za chladného a větrného počasí se našim dařilo. Naši nejlepší bodovači opět podrželi tým a společnými silami ho dotlačili až na první příčku. Bylo by nefér vypisovat ty nejlepší, protože se snažili i mladší a méně zkušení. Musím však vyzdvihnout oddanost pro tým a neskutečné kamarádství.
Zina Pindorová přerušila dovolenou v Tatrách a přijela s tatínkem, aby pomohla týmu. Hned po závodech zase jeli zpátky, tohle se moc cení. Markéta Sikorová a Anežka bojková už druhé kolo startovaly se zraněnými malíčky a s dláhou. No co k tomu dodat. Tobi Martynek běžel posledních 200m na šestistovce s jednou botou, nemám slov. S takovou partou se to skvěle závodí!!
Nyní ke klíči třetího kola. Dětem se do bodování v BPP počítaly jen dva závody, proto jsme stavěli tým ze zkušeností z minulého kola v Třinci. Takže jsme naše postavili na dvě disciplíny které jim jdou nejlépe a vyšlo to skvěle.

Naši:
Marek Sikora , Jindřich Sikora, Filip Zielina, František Szkatula, Ondřej Samiec, Nikodem Mitrenga, Damian Kantor, Szymon Mitrenga , David Folrwarczny, Matěj Cieslar, Ludvík Martynek, Tobiáš Martynek, Tomáš Guziur, Chlad Šimon, Penkala Michal, Syczerba Vojtěch, Bojko František, Kantorová Eliška,
Zina Pindorová, Eva Kovaříková, Anežka Bojková, Markéta Sikorová, Veronika Pietrová, Klaudie Kulichová, Tereza Lukoszová, Sylwia Byrtusová, Natálie Ernstová, Lucie Krčková, Mariola Lysek, Jůlie Novotná, Aneta Motyková, Johana Čimielová, Barbora Čmielová, Klára Przepiorová, Aneta Sikorová, Markéta Heczková, Kateřina Glosová, Klára Borská, Adéla Zvrtková, Alžběta Jachnická, Greace Robinson, Michaela Kluzová, Bujok Adam, Ciencalová Dorota.

Díky za skvělé výsledky a účast!!

Výsledky: Beskydský pohár přípravek 2015 výsledky.xls (313344)

               Májové závody 2015 výsledky.xls (227328)

Foto: stseibert.rajce.idnes.cz/AtletikaFM,_Majove_zavody_41._rocnik_1.5.2015

        1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/1.5.2015_Majove_zavody

 

Pozor!! U příštího kola je změna. Ve Valašském Meziřičí se bude startovat až 19.5 2015. Opět budeme bojovat ve čtyřboji: 50m, míček, dálka, 600m.
Odjezd z Jablunkova aut. stan 12.00, odjezd z Třince od haly STARS 12.20. Těšíme se!