Běh na Skalku

29.12.2021 12:22

Na konci roku jsme se sešli v hojném počtu na běhu do vrchu Mosty-Skalka.
Za náš klub závodilo celkem devět běžců. Devítka našich na startu byla skvělá, nicméně bylo hezké, že se sešla stará parta, která společně s mladými sportovci a rodiči vytvořila skvělou kulisu, kde se fandilo o sto šest.
Měl jsem opravdu radost, že bylo náš klub vidět a že si naše dresy oblékli i závodníci, kteří již trénují jinde. 
Trať byla tradiční s příjemně zmrzlým sněhem a teplotou těsně pod nulou. Jelikož jsem se několikrát účastnil, mohu říct, že určitě jedny z nejlepších podmínek.
Vybojovali jsme čtyři medaile. 
Marek Chrascina  v závodě celkově zvítězil v čase 18:19 . Byl tak rychlý, že jsem ho nestihl při doběhu ani vyfotit, skvělý čas!
Další zlato nám vybojoval Nikodem Mitrenga v juniorech časem 21:28, stříbro přidala teprve žákyně Kateřina Pilchová famózním výkonem 29:35 a v zápětí za ní bronz získala Lucie Vysoká časem 30:18. Takže s výkony naprostá spokojenost!
Ač po bramborovém salátě, cukroví a různých dobrotách, byli naši fakt skvělí.
Těším se na další ročník, doufám, že potkám opět skvělou partu a budu se těšit z výsledků a účasti.
Gratulace k výkonům a díky za účast a skvělý den!!

Naši:
Marek Chrascina, Nikodem Mitrenga, Szymon Mitrenga, Jakub Konderla, František Szkatula, Kateřina Pilchová, Lucie Vysoká, Natálie Ernstová, Robin Lipowski.

Výsledky: results.onlinesystem.cz/ResultsDetail/Index/?Id=2132&trackId=5086&fbclid=IwAR1Cjhe-JKaoo9SjcDr33_yFgZy8FVd2HK2k6biJGNOMf7-iF5fXRnxPndM

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/29.12.2021_Beh_na_Skalku/