Ve Štramberku se běhalo na doraz - 5.kolo

23.05.2015 16:46

V pátém kole Beskydského poháru přípravek nás čekal velmi těžký běžecký závod v Národním sadu kousek od Štramberské trůby. Trať o délce 690m po asfaltu s krosovými prvky prověřila fyzické schopnosti našich svěřenců. Bohužel, chladné počasí a také pár kapek nebylo ozdobou závodů, vše ale vynahradila krásná a náročná trať.
Nutno dodat, že naši jsou na tom skvěle, protože jsme páté kolo opět vyhráli a jsme na čele soutěže s počtem 52 bodů!!
Družstvo B se potýkalo opět s nedostatkem závodníků, ale i tak si v soutěži drží skvělé šesté místo. Na to, že to jsou zatím nezkušení a mladší borci si vedou opravdu skvěle!! Jen ať sbírají zkušenosti v příštím ročníků odejde spoustu ročníků 2004 k mladšímu žactvu a bude vše na jejich bedrech.
Nestačíme se divit jak se někteří během roku zlepšují, opravdu je třeba být ve střehu a sledovat výkonnostní růst. Největším překvapením je František Bojko a Anetka Motyková nazval bych je skokanem roku. Jen tak dál.
Hlavně si ceníme, že děti jezdí a chtějí závodit za tým!
Děkujeme všem za skvělé výsledky, bojovnost a účast, ale také za podporu rodičů!!
Naše skvělá parta:
Pindorová Zina, Kovaříková Eva, Bojková Anežka, Sikorová Markéta, Pietrová Veronika, Motyková Aneta, Byrtusová Sylvie, Kulichová Klaudie, Kluzová Michaela, Ernstová Natálie, Krčková Lucie, Čmielová Johana, Novotná Jůlie, Ciencalová Dorota, Zvrtková Adéla, Glosová Kateřina, Brozdová Darina, Čmielová Barbora, Przepiorová Klára, Krčková Alena, Robinson Greace, Sikora Marek, Mitrenga Nikodem, Zielina Filip, Szkatula František, Samiec Ondřej, Folrwarczny David, Bojko František, Szcerba Vojtěch, Cieslar Matěj, Martynek Ludvík, Bujok Adam, Mitrenga Szymon.

Výsledky: Beskydský pohár přípravek 2015 výsledky po 5. kole.xls (396800)

               BDNS_vysledky_2015.xlsx (54942)

Foto: atletikafm.rajce.idnes.cz/Beh_Stramberk_2015/

        atletikakoprivnice.zonerama.com/Album/700660

 

V příštím kole 18.6 .2015 budeme opět soutěžit ve čtyřboji a to v Porubě. Bližší informace až budou vydány propozice. Těšíme se.