Trojboj v Třinci - 2.kolo

09.05.2017 00:00

Odložené druhé kolo z 20.4 Atletické ligy minipřípravek se uskutečnilo 9.5 ve velmi nevlídném počasí. Bohužel letošní rok nám teploty nějak nepřejou, závodit v 8°C chce opravdu tvrdou náturu. Na domácím stadionu v Třinci jsme se tedy snažili vydobýt další cenné body. Soutěžilo se v trojboji, který se skládal z těchto disciplín: 100m , dálka, míček.
I když na domácí půdě, byla účast našich opět slabá. Chlapců se sešlo šest z patnácti možných, u děvčat už to bylo veselejší, sešlo se jich dvanáct. Družstvo děvčat obsadilo s 31 body pátou příčku a celkově se v soutěži usídlilo s 18 body na čtvrtém místě. Chlapci vybojovali s 81 body čtvrté místo a celkově v soutěži jsou s 17 body na třetím místě.
Na stupních vítězů jsme měli dva chlapce. Známá dvojce Samiec Jakub a Vojta Kulich si rozdělili druhé a třetí místo! Výborně hoši!!
Startovali:
Byrtus Dominik, Niemczyk Filip, Kubín Kristián, Peráček Petr, Kulich Vojtěch, Samiec Jakub, Martynková Jana, Szotkowská Nela, Bednarzová Klára, Machková Barbora, Dobřanská Denisa, Cieslarová Zuzana, Orlivová Anna, Šebestová Agáta, Kuczynská Vendula, Čmielová Natálie, Roiková Natálie, Kobieluszová Ema.


Všem patří pochvala za reprezentaci týmu a bojovnost! Těšíme se na další kolo, které proběhne 20.6 v Kopřivnici. Starty dětí můžete potvrzovat už teď na email Kamo71@seznam.cz, potvrzujte do 15.6.2017. Odjezd autobusu bude ještě upřesněn.


Výsledky:ALMP 2017 výsledky.xls (128000)