Slunečná Bašťanská šestka

12.10.2019 00:00

 Nádhernou podzimní sobotu strávili naši běžci jak jinak, než na závodech. Na šestý ročník Bašťanské šestky zavítalo okolo 130 dospělých běžců a 200 dětí. Já osobně mám tento závod velice ráda, jelikož se koná na příjemném místě v areálu kempu přehrady Baška. To může být jeden z faktorů, proč je tento závod tak oblíbený a každým rokem je účast vyšší a vyšší. Samozřejmě také počasí udělalo své a nenechalo běžecké nadšence sedět doma. Bohužel ze strany našeho klubu nebylo zastoupení tentokrát velké, což je škoda. Ale i přesto se našlo čtrnáct poctivců, kteří skvěle hájili naše barvy!

 Děti závodily na tradičním okruhu v areálu kempu o délce od 450 do 1800 metrů. Prvenstvím ve svých kategoriích se mohli pyšnit Lenka Trombíková, Vojta Kulich a Nikodem Mitrenga. Stříbrnou pozici uhájila Kačka Mendreková. Máme to ale šikovné děti! Gratulace! V kategorii dospělých jsme sice žádnou medaili neměli, ale myslím, že příjemný běh okolo Bašky byl dostatečnou odměnou. Vítězkou tří kilometrové tratě se stala Iveta Rašková. Mužskou šestku ovládl náš bývalý tréninkový parťák René Sasyn.

 Gratuluji všem k hezkým výkonům a děkuji za vzornou reprezentaci klubu!

NAŠI: Natálka Ernstová, 4. místo – Nikodem Mitrenga, 1. místo – Franta Szkatula, 5. místo – Ondra Samiec, 10. místo – Kačka Mendreková, 2. místo – Vojta Kulich, 1. místo – Václav Szkatula, 13. místo – Lenka Trombíková, 1. místo – Viktorka Gorová, 7. místo – Kuba Konderla, 7. místo – Kamil Sasyn, 6. místo – Tomáš Ernst, 8. místo – Míša Kluzová, 7. místo – Jana Sasynová, 5. místo

K.S.

Výsledky zde:Bašťanská šestka 2019 výsledky.xlsx (29353)