Poslední kolo ve Frýdku a páté místa

27.09.2017 20:19

Posledním kolem Atletické ligy minipřípravek byl závod konaný ve Frýdku-Místku. "Jako vždy jsme na závody dorazili v plné síle , tentokrát v sedmi lidech."
Ano je to smutné, ale letošní průměr startů z 30 možných je 8 závodníků. I přes to, jsme dokázali udržet díky velmi schopným a šikovným závodníkům pátá místa. V tomto kole mohl každý absolvovat dvě disciplíny a štafetu. Bohužel kluci byli jenom tři, takže štafetu nemohli absolvovat, dívky ve čtyřech štafetu běžely.
Teplota a počasí po deštivých a chladných dnech závodům přála, bylo polojasno s teplotou okolo 18°C. Medaile nám vybojovala naše známá dvojka Vojta Kulich a Jakub Samiec. Tentokrát si disciplíny podělili, takže jeden druhému nekonkurovali. 
Vojta Kulich na dálce obsadil třetí místo a na 800m byl s přehledem první. Kuba Samiec s nadvládou zvítězil jak na 60m tak i běhu na 300m. Skvělé hoši!
Dívčí družstvo taktéž bojovalo a výkonem 28 bodů obsadilo v tomto kole 5 místo. Chlapci s 64 body byli pátí taktéž.
Závěr patřil spořádání dortu, rozdělení medailí a plyšáků a všeobecnému veselí! 

Naši borci:
Vojta Kulich, Filip Niemczyk, Jakub Samiec, Nina Stonavská, Jana Martynková, Denisa Dobřanská, Agata Elen Sikora.
Všem patří obrovský dík za reprezentaci a výkony v celé soutěži. Taktéž ochotným rodičům, kteří se podělili o dopravu a starali se o své, a nejen o své ratolesti.

Výsledky:ALMP 2017 výsledky.xls (276992)

Foto: stseibert.rajce.idnes.cz/AtletikaFM%2C_Atleticka_liga_minipripravek%2C_zaverecne_kolo%2C_26.9.2017/

          1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/26.9.2017_ALM_Frydek-Mistek