Poslední kolo a páté místo

26.09.2019 00:00

Poslední, sedmé kolo letošního Beskydského poháru přípravek se konalo ve Frýdku-Místku na tamním stadionu. Soutěžilo se v: 60m, 300m, kriket, dálka, 800m.
Závodník mohl absolvovat pouze dvě disciplíny a štafetu, takže jsme děti nechali startovat v disciplínách, které jim podle nás šly dobře. Počasí bylo chladné, na počátku i zapršelo, ale po většinu závodu bez deště.
Naše družstva opět, jakož i po celý rok doplatila na neúčast, která pramení z nezájmu o závody. Představa, že by startovalo 25 dívek a 25 hochů by byla krásná, nic méně u nás asi trochu „scifi“.
Zajímavé, že třeba Kopřivnice, ač menší město s tím nemá problém.
No, nechme fňukání a hurá do rozboru posledního kola.
Dvě medaile nám vybojoval Vojtěch Kulich, který s přehledem zvítězil ve sprintu na 60m a stříbrnou medaili přidal ve skoku dalekém.
Velké gratulace tomuto nadějnému atletovi!!


Družstvo chlapců startovalo ve třech, získalo 89 pomocných bodů, obsadilo v tomto kole 5 místo za což obdrželi kluci 4 hlavní body. Cekově v soutěži chlapci skončili na pátém místě s 22 body.

Družstvo dívek bojovalo v devíti, získalo 196 pomocných bodů, za což obdržely dívky 4 hlavní body. Celkově v soutěži dívky stejně jako kluci obsadily pátou příčku s 30 body.
 

Naši: Sikora Elen Agata, Stonavská Nina, Sikorová Natálie 1, Sikorová Natálie 2, Štelbacká Natálie, Spurná Sofie, Martynková Jana, Kantorová Hana, Muchová Barbara, Kulich Vojtěch, Cichý Pavel, Grünwald Jakub.


Díky rodičům za pomoc a podporu, dětem za účast a skvělé výkony a těšíme se na příští ročník!

Výsledky: BPP - KP přípravek 2019 výsledky 7.xls (307712)
                 online.atletika.cz/vysledky/39216

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/26.9.2019_BPP_F-M