7.kolo a konec soutěže

21.09.2017 00:00

Poslední sedmé kolo Beskydského poháru přípravek se konalo ve Frýdku-Místku, kdy konci závodu čekalo naše nejmenší vyhlášení celého ročníku 2017.
V tomto kole mohli závodníci startovat pouze ve dvou disciplínách a štafetě. Naši, i když v malém počtu byli na poslední kolo velice nažhavení. Bylo vidět, že chtějí opět bojovat o body a umístění. Tentokrát se nás sešlo ještě méně než minule, přispěla k tomu marodka. V dívčím družstvu startovalo 8 dívek, družstvo chlapců šlo do boje pouze v šesti.
Ovšem i tak jsme měli na stupních vítězů zastoupení.
V dálce zvítězili Sabina Svobodová a Filip Böhm, třetí místo obsadil Vojtěch Turek. V bězích jsme obsadili dvě třetí místa zásluhou Filipa Böhma na třístovce a Vojty Turka na osmistovce. Skvělá partička!! Na štafety 4x60m jsme postavili po jedné u dívek i chlapců. Po velmi pěkných soubojích obě naše štafety obsadily třetí místa. Suprový výkon!!
Dívky tedy skončily v sedmém kole na třetím místě s 87 body, chlapci s 86 body obsadili příčku čtvrtou.
Opět celé družstvo táhlo za jeden provaz.
Naši:
Filip Böhm, Vojta Turek, Sabina Svobodová, David Mordáč, Szymon Mitrenga, David Folwarczny, Sebastián Roik, Julia Kobielusz, Katka Glosová, Marie Tomicová, Anička Glosová, Darina Brozdová, Barča Čmielová, Terka Burová.
 

Zhodnocení celé soutěže a co třeba zlepšit

V letošním roce jsme obsadili čtvrtá místa jak v dívčích družstvech, tak i v družstvech chlapeckých. Děvčata nasbírala 41 bodů, chlapci 38 bodů.
Za to vám děcka dík!
Letos poprvé jsme zůstali pod stupni vítězů. Musím se ale téhle party zastat, protože by nejméně skončili na třetích místech nebýt neúčasti v pátém kole v Porubě, kdy nám na poslední chvíli vybouchla doprava.
I přes neúčast v jednom kole dívky zůstaly jen bodík od třetího místa!
Jednoznačně ti, kteří se zúčastňovali byli naprosto skvělí!! Díky jim a jejich rodičům jsme dokázali že „Třínéééc je nejlepší“!!
Zlepšit do budoucna jen účast na závodech a komunikaci s některými rodiči, jinak děti máme zlatéé! 


Výsledky: Beskydský pohár přípravek 2017 výsledky.xls (360960)

Foto: stseibert.rajce.idnes.cz/AtletikaFM%2C_7._kolo_Beskydskeho_poharu_pripravek%2C_F-M_21.9.2017/