2.kolo Trojboj v Třinci

19.04.2018 00:00

Druhé kolo Atletické ligy minipřípravek se uskutečnilo na domácí půdě v Třinci. Tentokrát byl na řadě trojboj. Závodilo se v běhu na 100 metrů, hodem raketkou a skokem dalekým. Pořadí v těchto disciplínách se bodovalo pak se body sečetly a byl z toho konečný výsledek.
Počasí závodům přálo, bylo krásně slunečno s jemným vánkem.

Družstvo dívek z dvaceti možných startovalo v počtu patnácti závodnic. Děvčata získala krásné třetí místo v tomto kole a zisk šesti hlavních bodů do celé soutěže. Nyní se družstvo třineckých děvčat drží jen těsně na druhém místě v celé soutěži před třetí Porubou.
Samozřejmě potěší zvětšující se účast v soutěži a hned je to poznat. Navíc naprosto skvělým výkonem se předvedla Nela Pospíšilová, která i dívčí soutěž v trojboji vyhrála! Gratulace!!
Naše děvčata:
Nela Pospíšilová, Lenka Trombiková, Natálie Štelbacká, Natálie Sikorová 1, Nikol Kozielová, Nina Stonawská, Dorota Kaletová, Anna Orlivová, Natálie Sikorová, Veronika Sztefková, Justýna Karpecká, Markéta Sikorová, Bára Ostruszková, Anna Fiedlerová, Iva Samková.

 

Na domácí půdě dorazili i chlapci, což je úspěch protože v minulém kole nikdo nepřišel.
Soutěžili z možných dvaceti sice jen čtyři, ale hlavně, že tam byli.
Chlapci v tomto kole získali dva hlavní body což jim stačilo na šesté místo. V celkové soutěži se s dvěma body usadili v tabulce také na šestém místě.
U chlapců prostě musíme zabrat na účasti.
Naši chlapci:
Adam Lešundák, Vojtěch Sikora, Matěj Škoda, Tobiáš Wálek.

Děkujeme za účast a výsledky!!

Další třetí kolo proběhne 1. 5 2018 na stadionu ve Frýdku-Místku. Přihlášky na závod opět posílejte na email Kamo71@seznam.cz do 27.4.2018. Do přihlášky napište i způsob dopravy. Bude vypraven autobus, který má odjezd z Jablunkova aut. stanoviště v 8.00, z Třince od haly STARS v 8.15.
Sraz na stadionu v F-M je v 9:00.(Pro ty co jedou po vlastní ose).
Těšíme se!


Výsledky: KP-minipřípravek-2018-Atletická-liga-výsledky.xls (139776)