2.kolo čtyřboj v Třinci

24.04.2018 00:00

Druhé kolo Beskydského poháru přípravek ročníků 2007-2008 proběhlo formou čtyřboje na domácí půdě v Třinci. Čtyřboj se skládal z 60m, dálka, míček a 600m.
Za krásného, téměř letního počasí naši bojovali o každý bodík. Za podpory trenérů a rodičů se snažili opravdu ze sebe vydat vše. Největší radostí trenérů byla konečně účast jak se na krajsku soutěž patří. Za náš tým startovalo 17 chlapců a 24 dívek!! Naprosto skvělá účast!!

Chlapci skončili v tomto kole se sedmi hlavními body na třetím místě, v celkové soutěži s dvanácti body jsou momentálně pátí.
 V soutěži jsou celkem tři týmy na třetí, čtvrté a páté pozici se stejným počtem hlavních bodů. Bohužel Třinec je na pozici páté, protože má nejméně pomocných bodů. To ale vůbec nevadí, je to doslova zanedbatelná ztráta, stačí jen jezdit a závodit.
Famózním tahounem a medailistou byl Vojtěch Kulich, který zvítězil v běhu na 60m ,ve skoku dalekém a v šestistovce skončil jen těsně druhý. Míček není Vojtovou silnou stránkou, takže celkové vítězství mu uteklo jen o 32 bodů. Gratulace za skvělé výkony, jen tak dál!!
Chlapci:
Kulich Vojtěch, Kaczmarczyk Filip, Pospíšil Jonáš, Čmiel Filip, Szpyrc Vojtěch, Walach Tomáš, Kantor Arthur, Kostka Vít, Meleš Tobias, Mordáč David, Kaizar Oliver, Vicherek Lukáš, Heczko Lukáš, Cichý Pavel, Mitrenga Marek, Waclawik Michal, Vápeník Tomáš

Děvčata i s rekordní účastí získala v tomto kole šest bodů a čtvrté místo. Celkově jsou v soutěži na místě třetím se třinácti body.

Dívky:

Utíkalová Viktoria, Motyková  Adéla, Návratová Dominika, Kretková Ester, Glosová Anna, Klar Veronika, Mikulová Ellen, Sikora Elen Agata, Sikorová Natálie, Ciencalová Anna, Bílková Adéla, Kohutová Zuzana, Mitrengová Veronika, Kobielusz Julia, Sarzecová Eva, Martynková Jana, Wachalová Marie, Krčková Alena, Kijonková Karolína, Jakusová Denisa, Kocurová  Adéla, Pyszková Viktorie, Steffková Ema, Ruszová Dorota .
Díky všem za účast a reprezentaci klubu!!


Příští kolo  se koná ve Frýdku-Místku 1.5.2018.
Přihlášky na závod opět posílejte na email Kamo71@seznam.cz do 27.4.2018. Do přihlášky napište i způsob dopravy. Bude vypraven autobus, který má odjezd z Jablunkova aut. stanoviště v 8.00, z Třince od haly STARS v 8.15. Sraz na místě v 9.00.
Těšíme se!

Výsledky: KP připravek 2018 - BPP výsledky 2.xls (142848)

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/24.4.2018_BPP_Trinec